KAAS & COUSCOUS FESTIVAL
MUSIC - ART - FOOD

PARTNER  OF  SPONSOR  WORDEN?

Nog nooit eerder is in Gouda een intercultureel foodevenement met music en art elementen georganiseerd dat zo laagdrempelig is en open staat voor iedereen. Het unieke karakter van dit evenement heeft een enorme aantrekkingskracht op burgers en de media. Daarmee is het festival het perfecte evenement om je als ondernemer mee te verbinden. De exposure wordt enorm! Alle facetten die nodig zijn voor een goede marketingcampagne zijn aanwezig: sociale betrokkenheid, een groot mediabereik. De mogelijkheden om mee te doen met dit unieke event zijn eindeloos. We bieden verschillende exclusieve sponsorpakketten, maar kijken ook graag samen met u welke vorm van sponsoring of partnership het meest kan betekenen voor uw bedrijf. Als ambassadeur van het Kaas & Couscous Festival.

Naast de exclusieve sponsorpakketten zijn er vele mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan het K&CF. In overleg kunnen we tot een mooie samenwerking komen. Wij bieden u een smeltkroes aan creatieve ideeën en middelen.

  • Op het festival zullen circa 100 vrijwilligers rondlopen met een crew shirt. Maak de vrijwilligers die het allemaal doen ook uw visitekaartje door de kleding te branden.
  • In de voorprogrammering in de maanden voorafgaand aan het festival organiseren we diverse events voor aanstormend talent en of burgers die een rol gaan spelen op het festival. Wij zijn op zoek naar de naamgever en partner die deze events met ons willen vormgeven.
  • We bedenken en ontwikkelen graag een op maat gemaakte giveaway voor uw bedrijf om uit te delen aan bezoekers van het K&CF. Denk bijvoorbeeld aan een handige boodschappentas, kookmaterialen of sleutelhanger. Een eenvoudig item kan voor grote exposure zorgen in de stad en daarbuiten.
  • Oost, West, thuis best! Thuis komen is het fijnste wat er is. In de huiskamer van de stad is er plaats voor een host. Maak het uw thuis door er uw bedrijfsnaam aan te verbinden en maak mooie ontmoetingen tussen burgers, ondernemers en organisaties mogelijk.
  • Mascotte Het Kaas & Couscous Festival heeft nog geen officile mascotte. Een ontzettend leuke aandachttrekker voor kinderen. Wie wil er nu geen selfie met die leuke vrolijke Kaas of Couscous mascotte?

SPONSOR PAKETTEN 

Hoofdsponsor: vanaf € 15.000,-

40 meter boarding
10 vlaggen
250 foodkaarten
Vermelding Hoofdsponsor op alle communicatie-uitingen
Activatie partnership

Sponsorpakket 1

Sponsor: vanaf € 8.500,-
20 meter boarding
5 vlaggen
100 foodkaarten
Vermelding Sponsor <naam> op Communicatie-uitingen
Activatie partnership

Sponsorpakket 2

Sponsorbedrag vanaf € 5.000,-
12 meter boarding
3 vlaggen
50 foodkaarten
Vermelding Sponsor <naam> op Communicatie uitingen
Activatie partnership

Sponsorpakket 3

Sponsorbedrag vanaf € 3.500,-
6 meter boarding
2 vlaggen
25 foodkaarten
Beperkte vermelding Sponsor <naam> op communicatieuitingen
Activatie partnership

Sponsorpakket 4

Sponsorbedrag vanaf € 1.000,-
2 meter boarding 1
1 vlag
10 foodkaarten
25 vouchers voor thee & koffie

Losse prijzen

2 meter boarding: € 500,-
Vlag: € 500,-
Foodkaart: € 10,00
(gemiddelde consumentenprijs p.p. incl. drinken)